Portofoliu

Evenimente corporate

Planifici un eveniment al organizaţiei tale? Fie că este un teambuilding privat cu echipa de 5 membri, un workshop cu 20 de cursanţi sau o conferinţă cu peste 200 de participanţi, vom capta fotografii care emană profesionalism şi surprind energia şi conexiunea dintre cei prezenţi.

Organizaţie, produse şi servicii

Urmăreşti să aduci organizaţiei tale o prezenţă vizuală convingătoare în social media? Vrei să creşti vânzările produsului/serviciului tău? Fie că eşti un antreprenor debutant sau un expert consacrat, vom reuşi să surprindem prin fotografii momentele cheie ale proiectului tău — impresionându-i astfel pe clienţii şi competitorii tăi.

Familie

Pregătirile nunţii sau ale botezului s-au prelungit în timp mai mult decât te aşteptai şi încă mai sunt un milion de lucruri de pus la punct? Elimină chiar acum una dintre griji şi rezervă o echipă foto-video pentru data evenimentului.

See all our news

Travel

Destinaţia nu contează cu adevărat. Adevărata dorinţă este de a pleca — de a pleca oriunde! oriunde! cât timp este în afara acestei lumi. — Alain de Botton

Automotive

Plăcerea de a conduce, captată în fotografii vii.

Portret

Fotografia este o ironică artă a speranţei. Portretul surprinde acea mimică sau privire care ar fi trebuit să se evapore în trecut şi îi prelungeşte existenţa spre un viitor paralel realităţii cotidiene.

See all our news