Home

Povestea din faţa obiectivului

Evenimente corporate

Planifici un eveniment al organizaţiei tale? Fie că este un teambuilding privat cu echipa de 5 membri, un workshop cu 20 de cursanţi sau o conferinţă cu peste 200 de participanţi, vom capta fotografii care emană profesionalism şi surprind energia şi conexiunea dintre cei prezenţi.

Organizaţia ta în social media

Urmăreşti să aduci organizaţiei tale o prezenţă vizuală convingătoare în social media? Vrei să creşti vânzările produsului/serviciului tău? Fie că eşti un antreprenor la început de drum, un expert consacrat în domeniul tău sau un cutezător aflat la o răscruce profesională, vom reuşi să surprindem prin fotografii momentele cheie ale proiectului tău — impresionându-i astfel pe clienţii şi, deopotrivă, pe competitorii tăi.

Evenimente de familie

Pregătirile nunţii sau ale botezului s-au prelungit în timp mai mult decât te aşteptai şi încă mai sunt un milion de lucruri de pus la punct? Elimină chiar acum una dintre griji şi rezervă o echipă foto-video pentru data evenimentului.

Descoperă fotograful

Povestea din spatele obiectivului

Pasionat de fotografie, cu un parcurs profesional aparte, sunt profund implicat în antreprenoriat şi iniţiativă civică, indiferent de care parte a obiectivului foto mă situez. Valorile conform cărora acţionez sunt, printre altele:

  • orientare spre excelenţă
  • atenţie deosebită la detalii
  • transparenţă în colaborare
  • entuziasm şi good vibes
  • viziune minimalistă
Descoperă clienţii

Fotografiile mele au scris poveştile lor

Şi acum…

Eşti pregătit să discutăm despre oferta ta personalizată?

Vrei să descoperi o selecţie a proiectelor mele?